De sagde...

Hvad arrangørerne og pressen har udtalt gennem de sidste par år​:​

​"Søren Krogh og Martin Jønsson underholdt vores samlede ledergruppe i Hedensted Kommune. Det tog en time under forretten. Der var super god stemning - begge er virkelig dygtige musikere og historierne ramte især plet. De efterfølgende tilbagemeldinger har også kun været begejstring". 

Rasmus Gregersen - HR Hedensted Kommune"

Tusind tak for en fantastisk aften i går. Lattermusklerne blev godt rørt – både under de malende anekdoter og under sangene. Den lune humor fra Vendsyssel fornægter sig ikke.

Lone Jensen, FOA Viborg

"Jeg har fundet den 4. Dalton.

Søren Krogh og hans band formår at fange publikum med en skøn blanding af iørefaldende sange, dygtige musikere og underfundige fortællinger med herlig underspillet jysk humor. Bandet har netop givet koncert ved Nordeas årsmøde i Aabenraa. Jeg glæder mig til jeg skal se dem næste gang."


Hans Nørgaard Clausen, Filialdirektør

Nordea Aabenraa​ 

”Tak for din og Martins underholdning i aftes ved vores årsmøde i Kulturhuset Pavillonen. Jeg har allerede fået mange positive tilkendegivelser fra vores kunder for jeres optræden med gode indholdsrige sange, dejlig musik og ikke mindst de gode historier, som bandt sangene sammen. Super performance, som var med til at give vore kunder en rigtig dejlig aften”.

Ole K. Andersen
Filialdirektør

Nordea Grenå

”Søren Krogh og Martin Jønsson gav en rigtig god afslutning på vores generalforsamling. 60 minutters nordjysk underholdning der bare fløj afsted. Sangtekster og nordjysk kommentarer der giver latter og eftertanke er ikke nogen dårlig måde at afslutte dagen på”.


Jens Lund

FOA Kolding

"Søren Krogh og hans pianist Martin Jønsson leverer et topprofessionelt stykke håndværk, hvor kombinationen af danske viser og små sjove historier er fint afpasset til det publikum, som kommer for at få en hyggelig aften. Jeg kan varmt anbefale andre at entrere med dem, de er med til at gøre aftenen mindeværdig for os og vores kunder"

Poul Bæksted

Filialdirektør

Nordea Videbæk

​"Første gang jeg hørte Søren Krogh var til Arbejdsmiljøkonference med FOA i Nykøbing Falster. Han gik lige i mig med træsko på, det gjorde han også anden gang, da han underholdt til vores generalforsamling på mit arbejde i Aktivitetshuset Midgård i Slagelse.

Søren Krogh har den evne, at han tager udgangspunkt i virkeligheden og har en sjov og medrivende fortæller-måde, og ikke mindst en dejlig stemme.

Jeg glæder mig meget til at høre og se ham igen."


Else Hansen FOA Slagelse

​"Lun nordjyde, der fortæller små historier krydret med dejlige sange og gode tekster. Rigtig god live-oplevelse."

Grundejerforeningen Sijleager, Jelling

​"Solrød Lærerforening afholdt medlemskursus på Frederiksdal Kursuscenter. Aftenunderholdningen stod troubadouren Søren Krogh for.

Søren Krogh underholder med en blanding af lidt stand up og fremragende musikalske indslag. Sørens lune og humor gør at aftenen går alt for hurtigt. Alt i alt vil vi sige tak for en dejlig musikalsk aften til Søren Krogh og Perry Stenbäck.​"


Anne Dorte Kerrn

Kredsformand

Solrød Lærerforening

​"Tak for sidst, hvor du og dit band underholdte til vores årsmøde i Musikteateret i Vejle. Til mødet deltog godt 700 af vore gode kunder fra Vejle og omegn. Det var en rigtig god oplevelse og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på jeres optræden. God humor og ironi krydret med god

musik og indholdsrige sange. Det blev til fulde bekræftet af det lange og varme bifald efter jeres indslag. Jeres bidrag var stærkt medvirkende til at vore kunder havde en dejlig aften."

Tom Bagger
Filialdirektør
Nordea

"Søren Krogh havde fra begyndelsen af showet godt tag i publikum, alle var straks med på formen, af den lune nordjyske humor, trods det der ikke var så mange, der kendte til Søren i forvejen, nåde han helt ned bag i salen.

Det der virkelig var godt, udover den dejlige musik, er at Søren også god til at binde musikken sammen med hyggelige historier, man kan næsten fristes til at sige, det er noget typisk nordjysk, både Niels Hausgaard og Allan Olsen, er jo også kendt for denne form. Søren ”stjæler” ikke han har sin helt egen form. Vi kan helt sikkert anbefale Søren Krogh og Martin Jønsson til andre som gerne vil have en hyggelig aften med smil på læben og god musik."


Jørn Østergaard, Pædagogiske dage i Århus på Hotel Radisson.

Socialpædagogerne i Østjylland.

​"Jeg vil på deltagernes vegne sige dig og din pianist tak for en dejlig og hyggelig aften med den dejlige underholdning I gav hele forsamlingen. Det var bare super det I leverede - nordjyske lune og fremragende underholdning."

Torben Christiansen
Træ-Industri-Byg afd. 10 Nordsjælland

"Søren Krogh skaber en god stemning, bl.a. i kraft af den nordjyske humor, samtidig med at musikoplevelsen er helt i top.

Flot, flot underholdning."


Svend Jørgensen

Sparekassen Himmerland

"Søren er en fantastisk god og morsom storyteller - han formår at fortælle i et sprog og i nogle billeder så man som tilhører ser hele historien som en film for sig. Gode, underfundige tekster som passer perfekt til musikstilen."

Jan Labich

Filialdirektør

Nordea Hammel

"Vi havde i år fornøjelsen af at have Søren Krogh og Martin Jønsson til at spille ved vores aktionærmøde. Det var en stor fornøjelse. En vekslen mellem vittigheder og sang der lige passede til det publikum der var.
Absolut underholdning vi kan anbefale til andre."


Susanne Meiner

Spar Nord Bank A/S, Slagelse

"Søren Krogh optrådte ved bankens aktionærmøde i Herning Kongrescenter. Det var en dejlig oplevelse, hvor vi alle blev rigtigt godt underholdt med virkelig god musik, samt sjove fortællinger og vittigheder.

Det var mit klare indtryk, at vore aktionærer havde en hyggelig aften i godt selskab med Søren Krogh."

Jesper Boje Skovhus

Direktør, Spar Nord Herning

"Tusind tak for en fantastisk underholdende aften ved vores aktionærmøde i Arbejdernes Landsbank, Aabenraa.

En aften - hvor både unge og gamle - hyggede sig med god musik og hvor lattermusklerne kom på overarbejde af "næsten" sandfærdige røverhistorier fra Vendsyssel.

I ønskes held og lykke i fremtiden."


Tom Kronborg

Filialdirektør
Arbejdernes Landsbank
Aabenraa

"Det var en rigtig god og meget underholdende optræden du gav vore kunder på Årsmødet i Midtsønderjylland.

Indslaget ramte publikummet rigtig godt og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra kunderne som syntes de havde haft en hyggelig aften."

Jan Hansen, 

Nordea Rødding

”Søren Krogh formår at skabe en særlig stemning bl.a. i kraft af den lune og humor, der ligger i hans måde at præsentere sine sange. Søren Krogh er virkelig omhyggelig med at skaffe sig forhåndsviden om sit publikum og vejre stemningen. Det vidner om, at han har en uhyre professionel indstilling sin metier. Grundighed og solidt arbejde præger hans optræden og er med til at sikre, at succesen altid er i hus!”


Peter Andreas Bredsdorff,

LO-skolen Helsingør

"Vi har haft Søren Krogh til forskellige arrangementer, og efter publikums klapsalver, høje grin og sang at bedømme, så er det ikke sidste gang at vi har haft ham på scenen. Søren formår simpelthen at få lun jysk humor, høj poesi, god musik og et kæmpe fællesskab i salen til at gå op i en højre enhed. Han indretter sine historier imellem sangene til at ramme lige netop den anledning, forsamlingen er mødtes for, hvilket også giver en følelse af noget exklusivt. En sikker aften. Vi kan kun anbefale ham, man kan ikke få nok, når først man er på "Krogh´en"

Rikke Carlsson, Kulturredaktør på Arbejderen og organisationsmedarbejder i KPiD

”Godt tag i publikum, på en underspillet nordjysk humor, som går igen i tekster og præsentation af egne tekster”


Jan Johansen,

Langsøhus Kursuscenter Silkeborg

"Søren Krogh har gentagne gange leveret musikalsk underholdning til større arrangementer i DSU og LO Ungdom, og har været garant for et begejstret og medlevende publikum. Musikken er sprængfyldt med finurlige historier og velbegavet stof til eftertanke, men samtidig har Søren Krogh evnen til at trænge langt ud over scenekanten og ind i publikums hoveder. På den måde er Søren Kroghs musik både meningsfyldt og insisterende nærværende - og ikke mindst en garanti for en fornøjelig aften"

Morten Svensgaard - Tidl. Formand for DSU Aalborg & LO Ungdom Nordjylland

Pressen skrev bla. om cd’erne:

​​Midjyllandsavis´ anmeldelse af "Krogh synger Aakjær" 

******

​​​Dette er nok de bedste fortolkninger af både kendte og ukendte Jeppe Aakjær tekster, denne anmelder nogensinde har hørt.

Ikke alene passer Søren Kroghs lidt hæse, men samtidig klare og præcise halvdybe stemme helt fantastisk til den stemning, der er i den gamle jyske digters poesi. Søren Krogh forstår også at tolke digterens ord på en måde, så man føler »man er der selv«..

Vejle Amts Folkeblads anmeldelse af "Krogh synger Aakjær" *****

​​Søren Krogh er rundet af en angelsaksisk folkemusiktradition, som klæder disse sange utroligt godt. Der synges og spilles lige ud af landevejen med engagement og kærlighed. Og med musikere til rådighed, som ikke har noget etableret Aakjær-forhold i forvejen. Det borger for en velgørende friskhed, der er intet mindre end charmerende.


Emir Bosnjak på harmonika, Perry Stenbäck på guitar, Hal Parfitt-Murray på violin og Ulrika Grabe på kor lægger sig støttende og kommenterende rundt om Kroghs sikre vokaler. Og tilsammen giver de et tiltalende album, der placerer Jeppe Aakjær solidt i vores bevidsthed som en digter, der havde noget på hjerte, vi stadig har brug for.

Pressen skrev bla. om cd’erne:

​​Midjyllandsavis´ anmeldelse af "Krogh synger Aakjær" 

******

​​​Dette er nok de bedste fortolkninger af både kendte og ukendte Jeppe Aakjær tekster, denne anmelder nogensinde har hørt.

Ikke alene passer Søren Kroghs lidt hæse, men samtidig klare og præcise halvdybe stemme helt fantastisk til den stemning, der er i den gamle jyske digters poesi. Søren Krogh forstår også at tolke digterens ord på en måde, så man føler »man er der selv«..

Vejle Amts Folkeblads anmeldelse af "Krogh synger Aakjær" *****

​​Søren Krogh er rundet af en angelsaksisk folkemusiktradition, som klæder disse sange utroligt godt. Der synges og spilles lige ud af landevejen med engagement og kærlighed. Og med musikere til rådighed, som ikke har noget etableret Aakjær-forhold i forvejen. Det borger for en velgørende friskhed, der er intet mindre end charmerende.


Emir Bosnjak på harmonika, Perry Stenbäck på guitar, Hal Parfitt-Murray på violin og Ulrika Grabe på kor lægger sig støttende og kommenterende rundt om Kroghs sikre vokaler. Og tilsammen giver de et tiltalende album, der placerer Jeppe Aakjær solidt i vores bevidsthed som en digter, der havde noget på hjerte, vi stadig har brug for.

Jyske Vestkysten 

****

​​Arbejderen: "Aldrig før i en anmeldelse har jeg skrevet tak fordi du har lavet denne cd, men det gør jeg nu, tak"

... og tidligere skrev de:

​”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave” - Peter Nørgaard, Ekstra Bladet.

​”Søren Krogh overbeviser på denne cd om sine evner som en ferm melodisnedker og en fortræffelig sanger” - ***** - Jyllands-Posten,

​”Når folk lytter til pladen skal de sætte sig i deres bedste stol” - Kristeligt Dagblad

”Søren Krogh har klar melodisk tæft og viser det hele vejen igennem” ***** - Vejle Amts Folkeblad

”Danmark har fået endnu en Benny Andersen, der med musikalsk pensel formår at male danskheden til genkendelighed med valg af humor, temaer og toner”

- Rikke Carlsson, Arbejderen

Moderne viser – et fremragende tidsbillede

****** 

- Jens Andersen, Midtjyllands Avis

Booking
Du kan booke Søren Krogh til flere forskellige arrangementer - se under koncerter.

Direkte kontakt

Du kan også henvende dig på: 

kontakt@sorenkrogh.dk

​​​Eller ring på telefon: 20 78 09 95